Cu ce autospeciale pentru tractari auto intervenim?

Suntem una dintre primele companii private de tractari auto de pe piata. Efectuam NON-STOP servicii de tractari auto pe platforma atat pentru autorisme noi cat si avariate. Se pot transporta de la unul pana la trei autoturisme simultan.

Detinem un parc auto compus din sapte autospeciale echipate performant si de ultima generatie. Printr-o preocupare constanta fata de calitatea lucrarilor pe care le prestam am ajuns ca in momentul de fata sa oferim o gama diversificata de servicii de tractari, asistenta rutiera, depanare, remorcare si transport auto.

AUTOSPECIALE TRACTARI

Iti prezentam mai jos cateva din autospecialele pe care putem sa ti le punem la dispozitie:

Autospeciala ridicari auto cu macara MAN 8.145

Autospeciala ridicari auto cu macara, maxim 3 tone. Pentru ridicari autoturisme fara chei, cutii viteza blocate, roti blocate, etc.

Ridicari cu macara MAN 8.145

Ridicari cu macara MAN 8.145

Autospeciala transport Mercedes EcoPower 814

Autospeciala transport auto si utilaje de pina la 5 tone cu platforma rabatabila si troliu de 7 tone hidraulic. Dimensiuni platforma 6300mm x 2300mm.

Mercedes Ecopower 814

Mercedes Ecopower 814

Autospeciala tractari auto Renault Master

Autospeciala transport si tractari auto dotata cu platforma cu troliu electric de 5 tone. Dimensiuni platforma 5500mm x 2200mm.

Renault Master

Renault Master

Autospeciala tractari auto Renault Messenger

Autospeciala dotata cu platforma cu troliu electric si cabina dubla ce poate transporta pana la 6 persoane. Poate incarca si transporta stivuitoare, generatoare de curent si masini cu garda foarte joasa.

Renault Messenger

Renault Messenger

Autospeciala tractari auto Citroen Jumper

Autospeciala pentru tractari auto dotata cu platforma hidraulica si troliu electric. Poate transporta autovehicule si utilaje pana la 5.5 tone.

Citroen Jumper

Citroen Jumper

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>