Tractari auto Sinaia

Sinaia, una din cele mai vizitate statiuni montane, este la cateva minute distanta de punctul permanent de stationare al unuia din echipajele noastre in zona. Dispunem de loc de parcare temporara si putem asigura cazare in apropiere pe durata repararii masinii. Pentru masinile ramase fara baterie, putem incarca acumulatorii descarcati fara a mai fi nevoie de deplasarea ei. Pe langa timpul scurt de interventie, iti garantam si cel mai bun pret si servicii profesionale sustinute de ani intregi de experienta.

Tractari auto Sinaia cu timp scurt de interventie!

Oricand esti in zona si ai probleme cu masina, suna-ne pentru cea mai buna oferta de tractari auto Sinaia! Avem 15 ani de experienta in tractari, detinem platforme cu trolii electrice si hidraulice si iti putem pune la dispozitie si o autospeciala cu macara rotativa cu prindere in patru puncte, potrivita pentru vehiculele iesite de pe carosabil, cu chei pierdute sau cu probleme la cutia de viteze si caseta de directie.

Iti garantam cea mai buna oferta pentru tractari auto Sinaia, personal amabil si calificat si solutionarea rapida a problemelor tale.

Tractari auto Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>