Tractari auto Valea Prahovei

Valea Prahovei este una din zonele cu cele mai multe solicitari pentru asistenta rutiera, in special in perioada rece. Acest lucru ne-a determinat sa mentinem permanent in zona echipaje special dedicate rezolvarii cu rapiditate a solicitarilor voastre. Personalul nostru este calificat si intotdeauna amabil. Solutia problemei tale este doar la un telefon distanta, nu ezita sa ne contactezi la orice ora din zi sau noapte.

Oferim tractari auto Valea Prahovei si transport masini sau utilaje defecte, neinmatriculate, accidentate, in limita a 3.5 tone. Transportul se poate face atat local cat si in tara, dupa un program non stop. Asiguram tractari auto Valea Prahovei si pentru motociclete, autoturisme, utilitare, 4×4, microbuze, camionete, stivuitoare, escavatoare, bobcat, chioscuri si materiale ce nu se pot transporta cu alte mijloace.

Dispunem de masini adecvate pentru recuperarea vehiculelor din zona alaturata drumului in urma unor accidente cu avarii diferite. Recuperarea si urcarea pe platforme se face cu trolii electrice, hidraulice sau manuale. De asemenea, folosim platforme cu macara proprie pentru ridicare in 4 puncte.

Vehicolele pot fi transportate concomitent cu persoanele de la bord sau separat in limita locurilor vehiculului transportator.

Pentru tractari auto Valea Prahovei, prezentarea la locul accidentului sau in cel specificat se face in maxim 30-45 minute. Masinile sunt dotate cu GPS pentru urmarire cat si pentru orientare.

Fiecare masina are statie radio pe frecventa 27 Mhz, fiecare sofer are telefon cu numar propriu si raspunde 24/24 ore.

Asiguram transport la RAR sau REMAT cat si la service pentru remedierea defectelor ce impiedica deplasarea sau pornirea.

Avem contracte de colaborare cu firme de tractari si transport din Ploiesti, Brasov si alte localitati din tara. Daca ati ramas in pana sau ati avut un accident, apelati-ne prin telefon si va trimitem o masina din
parcul propriu pentru tractari auto Valea Prahovei sau din cel al unui colaborator din zona in care va aflati.

Punct de stationare pentru tractari auto Valea Prahovei: Busteni, Poiana Tapului, Bd. Independentei 64, pe DN1, langa service Nissan sau biserica din Poiana Tapului.

Tractari auto Valea Prahovei: Comarnic, Posada, Sinaia, Breaza, Busteni, Poiana Tapului, Azuga, Predeal

– Tractari autoturisme noi sau avariate
– Tractari autoutilitare
– Tractari autovehicule de marfa
– Transport ATV-uri
– Tractari si transport de utilaje
– Tractari autoturisme second hand sau avariate din Europa
– Tractari autocamioane
– Tractari moto-stivuitoare
– Transport rulote si remorci
– Tractari ambarcaţiuni
– Tractari diverse utilaje
– Incarcam acumulatori descarcati
– Asistenta pornire la acumulator descarcat cu robot pornire si generator curent.

Dispunem de loc de parcare temporara. Asiguram cazare in zona Busteni pentru perioadele solicitate, pana la 10 persoane.

Ai alimentat cu benzina in loc de motorina sau invers?
Poti evita problemele care pot decurge din acest incident:
Nu porni masina! Daca deja ai facut-o, parcheaza si opreste motorul cat mai repede posibil.

Contacteaza-ne acum! Transportam masina la cel mai apropiat service pentru golirea rezervorului si apoi la prima statie de carburant pentru alimentare cu combustibil corespunzator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>