Tractari auto

Suntem printre primele firme de profil din Romania, dezvoltarea noastra in toti acesti ani garantand calitatea serviciilor prestate. Iti putem pune la dispozitie 5 autospeciale dotate cu toate echipamentele necesare pentru a face fata oricarei solicitari din partea ta. Serviciile noastre sunt disponibile non stop, angajatii nostri sunt calificati, dispun de o vasta experienta in domeniu si sunt gata sa trateze problemele tale cu profesionalism si respect pentru client.

Poti apela la noi pentru tractari auto atunci cand:

– ai o problema cu masina, de ordin mecanic, electric sau tehnic si ai nevoie de tractari auto rapid.
– ti-ai uitat cheile in masina si aceasta s-a incuiat automat. Dispunem de autospeciala pentru tractari auto cu macara, special pregatita pentru astfel de situatii.
– nu iti mai functioneaza corespunzator cutia de viteze si nu vrei sa risti sa afectezi motorul.
– ai probleme la caseta de directie si ai nevoie de o platforma pentru tractari auto cu macara.
– ti s-a descarcat bateria si nu ai la cine apela pentru a primi curent.
– ai o problema cu masina, insa nu stii ce componenta este defecta.
– ai avut parte de un accident si masina ta nu se mai poate deplasa.
– ai ramas fara combustibil sau ai facut pana in mijlocul unei calatorii.
– tocmai ti-ai cumparat o masina noua, esti sofer incepator si nu vrei sa traversezi orasul pana nu te acomodezi cu masina. O putem transporta pe platforma pana la domiciliul tau, in perfecta siguranta.
– simti ca ceva e in neregula cu masina ta si ai nevoie de parearea unui specialist, fara sa fii nevoit sa te deplasezi pana la dealer sau sa stai la cozi la service.

Pentru autoturismele fara chei sau cu rotile blocate, la solicitarea ta, iti putem trimite si o platforma pentru tractari auto cu macara. Masina ta va fi ridicata in siguranta pe platforma fara a fi afectata in nici un fel.

Program de tractari auto non stop

Serviciile noastre de tractari auto sunt disponibile non stop. Suntem pregatiti sa intervenim prompt si rapid la orice ora si in orice localitate. Apeleaza la noi pentru servicii de tractari auto de calitate la un pret acceptabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>