Tractari

TractariSuntem specializati in tractari de toate tipurile, in cei peste 14 ani de experienta intalnind aproape toate situatiile posibile. Angajatii nostri sunt instruiti si experimentati, pregatiti sa intervina prompt in toate situatiile. Parcul nostru auto consta in 5 autospeciale, pozitionate strategic in jurul Bucurestiului si zonelor adiacente pentru a putea interveni rapid si prompt la toate solicitarile tale. Serviciile noastre sunt disponibile 24/7, suna cu incredere pentru cea mai buna oferta si servicii profesionale.

Servicii tractari oferite:

tractari auto.
tractari camioane, cap TIR, autocare si autobuze.
– remorcari auto avariate sau cu defectiuni tehnice.
– asistenta rutiera, in special in Bucuresti si Valea Prahovei.
– interventii rapide si depanare vehicule.
– transport marfa.
transport pe platforma si tractari de masini noi sau avariate.
– tractari si transport pe platforma masini de teren, autoutilitare, dube si microbuze.
– transport pe platforma si tractari de masini cu numere expirate
– tractari si transport pe platforma de masini pentru Programul Rabla 2013
– transport utilaje industriale (motostivuitoare, buldozere) si utilaje agro (tractoare, semanatori)
– transport agabaritic
– transport ambarcatiuni de dimensiuni mici si mijlocii (ski-jet, barci cu motor, yacht-uri) si aeronave

Dispunem de autospeciale si platforme de capacitate mare dotate cu macara, echipamente hidraulice si trolii electrice performante care pot interveni cu succes chiar si in cele mai dificile solicitari pentru tractari.

Lista de mai sus nu este definitiva, la cerere va putem pune la dispozitie echipaje specializate pentru aproape orice tip de solicitare. Te rugam sa ne contactezi si vom gasi o solutie impreuna, oricare ar fi problema ta.

Serviciile noastre de tractari sunt disponibile non stop pe intreg teritoriul Romaniei, desi cel mai scurt timp de interventie il avem in Bucuresti si Valea Prahovei (Sinaia, Busteni, Poiana Tapului, Azuga, Predeal). La cerere, putem efectua tractari si in afara Romaniei, pretul urmand a fi negociat in functie de distanta si timpul necesar.

Daca sunteti o companie ce dispune de un parc auto, putem negocia un tarif lunar in baza caruia sa va asigurati serviciile noastre de tractari ori de cate ori este necesar.

Va asiguram ca autoturismul dumneavoastra va fi transportat in perfecta siguranta pe toata durata tractarii, experienta noastra indelungata si numarul mare de clienti multumiti garantand calitatea serviciilor prestate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>