Transport pe platforma

Dispunem de platforme de diferite dimensiuni, potrivite nevoilor tale. Oferim transport pe platforma de la autoturisme pana la camioane cu gabarit depasit. Pe langa platformele fixe dispunem si de platforma hidraulica cu troliu electric ce poate incarca foarte usor autovehiculele avariate fara a crea avarii suplimentare. Putem asigura transport pentru generatoare de curent, stivuitoare si motostivuitoare si orice alte utilaje cu gabarit depasit. Una dintre platformele noastre este dotata cu macara rotativa cu prindere in 4 puncte, ce poate ridica pana la maxim 3 tone. Oricat de dificila ar fi solicitarea ta, in mod sigur vom gasi o solutie.

Transport pe platforma oriunde in Romania!

Contacteaza-ne pentru o cotatie de pret si iti garantam cea mai buna oferta pentru transport pe platforma. Cei aproape 15 ani de experienta garanteaza calitatea serviciilor prestate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>