Tractari auto pe platforma cu macara

Cand ai nevoie de tractari auto pe platforma cu macara?

In ultima vreme suntem sunati destul de des de clienti care spun ca au nevoie de tractari auto pe platforma cu macara. Si aproape de fiecare data, dupa ce aflam ce problema au, descopera ca o simpla platforma pentru tractari cu troliu electric este suficienta. Nu ca ne-ar deranja sa trimitem platforma cu macara rotativa, insa trebuie sa intelegeti ca aceasta platforma este mai mare si mai grea, in consecinta consuma mai mult si costul cursei este mai mare.

Asadar, fara a considera aceasta lista inchisa, gasesti mai jos cele mai dese situatii in care ai nevoie de tractari auto cu macara.

Ai nevoie de tractari auto pe platforma cu macara:

1. Cand ti-ai uitat cheile in masina si aceasta s-a inchis automat sau cand ai pierdut cheile masinii. Nu mai ai cum sa scoti masina din viteza sau sa lasi frana de mana, asa ca singura solutie este ca masina sa fie ridicata pe platforma cu o macara. ATENTIE! In cazul in care ai uitat cheile in masina sau le-ai pierdut nu putem ridica masina daca nu dovedesti cu un buletin si talon ca esti proprietarul masinii!

2. Ai suferit un incident nefericit si masina ta a ajuns in santul de langa carosabil. Tractarea cu troliu electric ar fi dificila in aceasta situatie si ar putea avaria si mai mult masina ta. O macara rotativa poate ridica cu usurinta si in perfecta siguranta masina din sant.

3. Ai probleme la directie, fie din cauza unui accident, fie de la o defectiune tehnica. Este una din cele mai intalnite situatii pentru tractari auto pe platforma cu macara.

4. Ai probleme la cutia de viteze, masina a ramas blocata intr-o viteza, etc. Tractarea cu troliu electric ar putea agrava problema, e unul din cazurile in care ar trebui sa ne suni pentru platforma cu macara.

5. Masina ta nu mai are roti si vrei sa o muti sau sa o duci la Programul Rabla. O macara rotativa usureaza si reduce semnificativ timpul de interventie fara a provoca avarii suplimentare.

Asa cum am zis, lista nu este inchisa, situatiile in care ai avea nevoie de tractari auto Bucuresti cu macara putand fi mult mai numeroase, insa daca te regasesti intr-una din situatiile de mai sus, atunci ai sigur nevoie de platforma noastra cu macara rotativa.

Comments 2

  1. Va multumesc inca odata pentru ajutor, nu stiu ce ma faceam daca nu erati dumneavoastra. Va recomand cu caldura tuturor prietenilor.

    Cu stima,
    Luciana Iordache

    1. Post
      Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.