Chei pierdute sau incuiate

Ti-ai pierdut cheile sau le-ai incuiat in masina?

Nu te panica daca ti-ai pierdut cheile sau le-ai incuiat in masina, astfel de lucruri se intampla mai des decat ai crede. Daca esti aproape de casa problema e rezolvata, poti folosi oricand cheia de rezerva. Insa ce te faci daca esti plecat cu masina sau daca nu ai cheia de rezerva? Solutia este sa apelezi la un service autorizat, insa trebuie sa duci masina pana la acel service.

Ai pierdut cheile sau le-ai incuiat in masina?

Noi iti oferim cel mai bun pret pentru transportul masinii la cel mai apropiat service autorizat sau la domiciliul tau. Transportul se va face cu o autospeciala dotata cu macara rotativa, masina ta nefiind avariata in nici un fel. Insa, trebuie sa fim siguri ca tu esti proprietarul masinii, asa ca vom avea nevoie de talonul masinii si buletinul tau.

Apeleaza cu incredere la noi pentru tractari auto cu macara atunci cand ti-ai pierdut cheile, suntem una dintre primele companii de profil aparute in Romania si unul dintre liderii pietei prin calitatea serviciilor oferite si promptitudinea de care dam dovada atunci cand ai nevoie de noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.