TRACTARI AUTO SRL

Adresa: Str. Gradinarilor 31, Izvorani, Ilfov
Nr. Reg. Com.: J23/1421/2006
CUI: RO18853060

Tractari Auro SRL este licentiata ARR (Autoritate Rutiera Romana)

Asigurare CMR (raspunderea carausului rutier): 100.000 Euro

Cont Lei: R010RZBR0000060022130763
Banca: RAIFFEISEN BANK

Tel.: +40726666663
E-mail: office@tractariauto.ro

Cine suntem

Tractari Auto SRL a fost deschisa in anul 2006 si este una dintre primele companii de tractari auto Bucuresti. Acum, in 2024, avem peste 18 ani de experienta si peste 20.000 de clienti multumiti.

La TractariAuto iti oferim nu doar un serviciu, ci o promisiune: cea a sinceritatii si a unui pret corect, fara surprize neplacute. Asistenta si serviciile noastre de tractari auto sunt disponibile NON STOP, 24/7.

Ce facem

Tractari Auto SRL detine un numar de 5 autospeciale pentru tractari auto Bucuresti, Ilfov si zonele limitrofe, de la platforme fixe de diferite dimensiuni si platforma hidraulica pana la autospeciala cu macara rotativa ce poate ridica pana la 5 tone.
Autospecialele noastre stationeaza strategic pentru a-ti garanta cel mai rapid timp de interventie pentru tractari auto in Bucuresti, Ilfov si zonele limitrofe. Lucram NON-STOP pentru tine, poti fi sigur ca telefonul nostru este deschis si angajatii nostri sunt pregatiti sa vina in ajutorul tau indiferent ca ploua sau este frumos afara.

Cum facem

Misiunea noastra este sa oferim servicii de calitate la un pret competitiv, investind permanent in diversificarea serviciilor oferite si perfectionarea angajatilor, toate acestea contribuind la satisfactia clientilor nostri.

Ar fi atat de simplu sa iti spunem si noi ca avem preturi de la 39 lei doar ca sa afli ca poate sunt mai mari atunci cand suni. Insa noi credem cu tarie ca respectul si sinceritatea conteaza in orice relatie si suntem convinsi ca avem dreptate atunci cand iti garantam cel mai bun raport pret/calitate de pe piata pentru tractari auto in Bucuresti, Ilfov si zonele limitrofe!

Solicita oferta