20px

Flota autospeciale Tractari Auto

FLOTA DE INTERVENTIE TRACTARI AUTO

Flota de Autospeciale pentru Tractari, Transport sau Relocari
Cu ce masini intervenim la solcitarile dvs?

Tractari Auto SRL, cu o istorie de 18 ani in domeniul serviciilor de tractari si asistenta rutiera, se distinge printr-o flota impresionanta de autospeciale, adaptata pentru a raspunde nevoilor diverse ale clientilor sai. Aceasta flota se compune din vehicule specializate, fiecare avand specificatii tehnice si functionalitati unice, menite sa asigure transportul sigur si eficient al autovehiculelor si utilajelor

Tractari Auto SRL este licentiata ARR (Autoritate Rutiera Romana)
Operam cu o asigurare CMR (Raspunderea Carausului Rutier) in valoare de 100.000 Euro

 

Autospeciala Scania 8x4 cu macara 8T

Aceasta autospeciala robusta este echipata cu o macara de 8 tone si are capacitatea de a transporta marfuri generale, inclusiv utilaje grele, cu o sarcina utila de pana la 18 tone. Datorita rampei si troliului hidraulic de 20T, este ideala pentru transportul de utilaje pe drumuri dificile si santiere. De asemenea, este specializata in transportul si relocarea echipamentelor industriale, cum ar fi strunguri, freze, prese, si diferite echipamente grele, precum si transportul containerelor si al utilajelor de constructii.

Autospeciala ridicari auto cu macara MAN 8.145

Aceasta autospeciala este proiectata pentru ridicarea si transportul autoturismelor cu o greutate de pana la 3 tone, chiar si in situatii in care accesul la chei nu este posibil, sau in cazul autovehiculelor cu roti sau cutii de viteze blocate.

Autospeciala transport Mercedes EcoPower 814

Echipata cu o platforma rabatabila si un troliu hidraulic de 7 tone, aceasta autospeciala poate transporta auto si utilaje de pana la 5 tone. Platforma sa are dimensiuni generoase (6300 mm x 2300 mm), facand-o potrivita pentru o gama larga de vehicule si echipamente.

Autospeciala tractari auto Renault Master

Renault Master este echipata cu o platforma si un troliu electric de 5 tone, avand dimensiuni de 5500mm x 2200mm, ceea ce o face ideala pentru transportul autovehiculelor de dimensiuni medii.

Autospeciala tractari auto Renault Messenger

Aceasta autospeciala are o capacitate dubla - transportul vehiculelor si a pasagerilor. Echipata cu o platforma cu troliu electric si o cabina dubla, poate transporta pana la 6 persoane si este potrivita pentru incarcarea si transportul stivuitoarelor, generatoarelor de curent si a masinilor cu garda joasa.

Autospeciala tractari auto Citroen Jumper

Citroen Jumper, dotata cu o platforma hidraulica si un troliu electric, este capabila sa transporte autovehicule si utilaje de pana la 5.5 tone, oferind astfel o solutie versatila pentru diverse nevoi de transport.


Flota de autospeciale a Tractari Auto SRL este gandita si echipata pentru a face fata celor mai complexe si variate cerinte din domeniul tractarilor, transportului si relocarilor. Prin diversitatea si adaptabilitatea sa, compania se pozitioneaza ca un lider in domeniul serviciilor de asistenta rutiera si transport auto, oferind solutii eficiente si sigure pentru orice provocare.

Autospecialele TractariAuto sunt pozitionate strategic, garantand astfel un timp de interventie rapid in Bucuresti si zonele adiacente. Lucram NON-STOP, fiind constienti ca neprevazutul nu alege momentul sau vremea. La orice apel, vei comunica cu unul dintre angajatii nostri dedicati, pregatiti sa intervina rapid si eficient.


Tractari Auto SRL ramane dedicata furnizarii de servicii de cea mai inalta calitate, cu o flota de autospeciale gata sa raspunda prompt și eficient oricaror nevoi de tractare, transport sau relocare. Prin echipamentele noastre moderne, personalul calificat și angajamentul nostru fata de clienti, ne asiguram ca fiecare interventie este realizata cu profesionalism, eficienta și siguranta maxima.

Serviciile de tractari/transport/relocare sunt asigurate NON STOP, 24/7.
Apelati cu incredere +40726666663
 

Cateva imagini cu flota noastra

Este posibila relocarea echipamentelor industriale grele?

Cu autospeciala Scania 8x4 și macara de 8T, suntem capabili să oferim servicii de relocare pentru o varietate de echipamente industriale, inclusiv strunguri, freze și prese, precum și pentru alte echipamente grele. Aceasta autospecială este concepută pentru a manevra și transporta cu succes echipamentele industriale, chiar și în condiții de acces dificil.
Ne puteti apela NON STOP, 24/7 la numarul +40726666663, ne explicati solicitarea si va garantam cel mai bun si corect pret posibil. Puteti vedea toate detaliile pe pagina noastra, aici.

Cum asigurati siguranta si protectia vehiculelor pe parcursul transportului?

Siguranța și protecția vehiculelor transportate sunt priorități esențiale pentru Tractari Auto SRL. Toate autospecialele noastre sunt echipate cu sisteme de fixare și securizare avansate, iar personalul nostru este instruit să respecte cele mai înalte standarde de siguranță. Fie că este vorba de un transport pe distanțe scurte sau lungi, fiecare vehicul este tratat cu cea mai mare grijă și profesionalism.
Ne puteti apela NON STOP, 24/7 la numarul +40726666663, ne explicati solicitarea si va garantam cel mai bun si corect pret posibil. Puteti vedea toate detaliile pe pagina noastra, aici.

Solicita oferta