Renault Messenger, autospeciala noua pentru tractari auto DN1, A3 si Ciolpani

Pentru a acoperi cat mai bine zonele importante din Bucuresti si localitatie adiacente, de curand am cumparat o autospeciala Renault Messenger cu cabina dubla ce poate transporta pana la 6 persoane simultan, stationata permanent in zona Snagov, putand interveni rapid pentru solicitari de tractari auto DN1, A3 si Ciolpani.

Ai nevoie de tractari auto DN1, A3 si Ciolpani?

Autospeciala dispune de platforma si troliu hidraulic si poate incarca si transporta chiar si cele mai lungi autoutilitare defecte (avariate sau cu roti rupte). Putem transporta stivuitoare de diverse greutati si stivuitoare in 3 roti, generatoare de curent cu incarcare si descarcare proprie datorita platformei si troliului hidraulic. Preturile pentru tractari autoutilitare sunt negociabile, in functie de distanta de parcurs.

Pe autospeciala Renault Messenger se pot incarca masini cu garda foarte joasa, datorita suspensiei pe perne de aer. Putem recupera masini care tracteaza o remorca sau rulota, avariate sau defecte, putand transporta pana la 5 pasageri datorita cabinei duble de 6 locuri.

Autospeciala stationeaza permanent in apropierea autostrazii A3 Bucuresti-Ploiesti, putand interveni rapid pentru urmatoarele solicitari:

– tractari auto DN1
– tractari auto Ciolpani
– tractari auto Potigrafu
– tractari auto Gorgota

Program non-stop, poti suna oricand ai probleme la 0726.666.663!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.