Termeni si conditii

Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor Termeni si conditii in totalitate. In caz contrar, va rugam sa parasiti Siteul.

Acest site este guvernat de Termeni si conditii pe care noi le putem schimba oricand fara a fi obligati sa va anuntam. Ca atare, activitatea dumneavoastra pe acest Site va fi guvernata de Termenii si conditiile de la momentul vizitarii Siteului.

ConĊ£inutul paginilor Siteului web este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate SC Tractari Auto SRL.
ConĊ£inutul acestui Site (incluzand, dar fara a se limita la, software, textele, imaginile, logo-urile, design-ul) este protejat de legile dreptului de autor si nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, transmis sau publicat fara acordul expres scris al SC Tractari Auto SRL.

1. Inregistrarea
Aveti dreptul de a folosi siteul doar pentru a accesa informatii despre serviciile oferite de noi. Ne rezervam dreptul de a va nega sau interzice accesul la Site sau la anumite zone ale Siteului.

2. Limitarea accesului pe site
Daca incalcati acesti Termeni putem sa va blocam accesul la Site fara a fi obligati sa va anuntam. Ne rezervam dreptul de a modifica sau intrerupe temporar accesul la Site, iar dumneavoastra veti fi de acord ca nu suntem raspunzatori in fata dumneavoastra sau in fata unei terte parti pentru orice modificare sau suspendare a activitatii Siteului. Orice alte drepturi pe care nu vi le garantam dumneavoastra sunt detinute de noi. Fara permisiunea noastra scrisa nu puteti copia sau reproduce continutul de pe Site pe alte site-uri, de profil sau nu. Fara alte restrictii impuse, sunteti de acord ca nu veti copia, transmite, vinde, sau exploata in alt mod Siteul, cu scop comercial sau fara.

3. Limitari de responsabilitate
SC Tractari Auto SRL, ca detinator al Siteului, va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in siteul nostru si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.
In mod expres, utilizatorul este de acord ca SC Tractari Auto SRL nu va fi responsabil pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea serviciului sau orice alt aspect relationat serviciului.
Utilizatorul este de acord sa protejeze si sa asigure pe SC Tractari Auto SRL si/sau angajatii sai impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului sau orice alt aspect relationat serviciului.

4. Reguli de uz International
Cunoscand natura globala a Internetului, sunteti de acord sa respectati toate regulile locale referitoare la comportamentul in mediu online.

5. Garantii
Sunteti de acord sa aparati, sa garantati si sa nu aveti niciun fel de pretentii, explicite sau implicite, fata de Site, provenite din:
5.1. utilizarea, vizitarea sau accesul dumneavoastra pe Site;
5.2. incalcarea din partea dumneavoastra a oricaror termeni din acesti Termeni si conditii de utilizare;
5.3. incalcarea de catre dumneavoastra a oricaror drepturi ale unei terte parti incluzand, fara insa a se limita la acestea, orice drept de proprietate intelectuala, drept de proprietate sau drept de confidentialitate;

6. Drepturile noastre
Continutul si elementele de grafica ale site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma catre utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin SC Tractari Auto SRL si partenerilor sai si reprezinta continutul Siteului.
Continutul Siteului, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al SC Tractari Auto SRL.
Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a informatiilor acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal. SC Tractari Auto SRL isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.
Cererile de utilizare a continutului Siteului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute prin formularul de contact disponibil aici.

7. Legea aplicabila. Litigii
Drepturile si obligatiile utilizatorilor Siteului, prevazute de prezenta conventie, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezenta conventie vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu prezenta conventie va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a Municipiului Bucuresti.

8. Incalcarea Termenilor si conditiilor
Va rugam sa raportati orice incalcare a acestor termeni si conditii folosind formularul de contact disponibil aici.