Tractari auto cu macara

Suntem una din putinele companii din Romania ce pot asigura tractari auto cu macara rotativa. Dispunem de o autospeciala MAN 8.145 dotata cu macara rotativa cu prindere in 4 puncte ce poate ridica greutati de pana la 3 tone. Angajatii nostri au experienta indelungata si iti pot garanta siguranta autoturismului tau, atat in timpul ridicarii cat si pe parcursul transportului.

Tractari auto cu macara:

– Ai parasit carosabilul din cauza unui accident sau a conditiilor meteo dificile (ninsoare, gheata, ploi)? Ai nevoie de tractari auto cu macara rotativa.

– Ai probleme cu cutia de viteze sau la caseta de directie? Folosind un troliu electric pentru a urca masina pe platforma ai putea agrava problema, cel mai bine e sa apelezi la serviciile noastre de tractari auto cu macara.

– Ai pierdut cheile masinii? Sau le-ai uitat inauntru si masina s-a inchis automat? Suna-ne si iti tractam masina pana la cel mai apropiat service sau acasa. Insa trebuie sa ne dovedesti cu un buletin si talon ca tu esti proprietarul masinii!

– Ai ramas fara roti la masina, oricare ar fi motivul (furt, accident)? Platforma noastra cu macara poate asigura transportul masinii tale fara a provoca avarii suplimentare.

– Ai o epava de transportat sau o masina pentru programul Rabla? Ai putea sa usurezi foarte mult procesul alegand tractari auto cu macara.

– Ai de transportat obiecte agabaritice, a caror tractare pe platforma cu troliu electric este aproape imposibila? Macaraua noastra poate ridica pana la maxim 3 tone, usurand semnificativ procesul.

Pentru companiile de leasing, putem ajuta la recuperarea autoturismelor de la clientii rau platnici. Utilizand platforma noastra pentru tractari auto cu macara eliminati necesitatea de a avea cheile autoturismului. Putem lucra pe baza de contract, asigurandu-va serviciile noastre de tractari auto cu macara la un pret semnificativ redus.

Motivele de mai sus sunt doar cateva din cele posibile pentru tractari auto cu macara, contacteaza-ne pentru o cotatie de pret si iti vom recomanda cea mai buna solutie pentru solicitarea ta. Iti garantam cea mai buna oferta de pe piata, un timp scurt de interventie, angajati amabili si calificati.