Tractari masini de teren

Firma noastra dispune de platforme auto de dimensiuni mari, potrivite pentru tractari masini de teren, SUV si JEEP. Va putem pune la dispozitie atat platforme auto cu troliu electric cat si o platforma auto dotata cu macara potrivita pentru tractari masini de teren cu greutatea maxima de 3 tone.

Tractari masini de teren, SUV si JEEP

Datorita numarului din ce in ce mai mare de solicitari pentru tractari masini de teren, firma noastra a investit in platforme auto special concepute pentru a face fata dimensiunilor marite.

Masinile de teren au cunoscut o adevarata explozie incepand cu anii 1990 ajungand ca in prezent sa acapeze aproape o treime din piata mondiala de autoturisme. O astfel de crestere nu putea sa nu se reflecte si in numarul de solicitari pentru tractari masini de teren, acesta fiind motivul pentru care investitiile noastre au fost orientate catre autospeciale ce pot face fata atat tractarilor de autoturisme, cat si pentru tractari masini de teren si vehicule cu gabarit mare.

Iti stam la dispozitie non stop pentru tractari auto Bucuresti, atat cu platforma cu macara cat si cu platforma cu troliu electric.