20px

Tractari si transport masini de teren, SUV sau Jeep

SERVICII TRACATARI SI TRANSPORT MASINI DE TEREN

Servicii Profesionale de Tractari si Transport Masini de Teren - Tractari Auto SRL

 

Specializati printre altele si in tractari masini de teren, SUV-uri si JEEP-uri, firma noastra dispune de echipamente moderne si personal calificat, asigurand servicii de calitate superioara pe intreg teritoriul Romaniei, Bucuresti sau judetul Ilfov

Infiintata in anul 2006, Tractari Auto SRL este o firma cu o bogata experienta de 18 ani in domeniul tractarilor auto, oferind servicii profesioniste si personalizate.

 1. Capacitati si Echipamente:

  a. Platforme Auto Specializate: Tractari Auto SRL dispune de platforme de dimensiuni mari, special concepute pentru a face fata provocarilor prezentate de tractarea masinilor de teren. Aceste platforme sunt dotate cu troliu electric si, in unele cazuri, cu macara, permitand tractarea vehiculelor cu o greutate de pana la 3 tone.

  b. Adaptabilitate la Cerinte: In contextul cresterii cererii pentru tractarea masinilor de teren, am investit in echipamente capabile sa raspunda nevoilor diversificate ale clientilor nostri. Acest lucru include dotari pentru vehicule de dimensiuni mari si grele, oferind astfel servicii fiabile si sigure.

 2. Experienta si Profesionalism:

  a. Echipa Calificata: Angajatii nostri sunt profesionisti instruiti si experimentati, avand cunostinte aprofundate si abilitati tehnice necesare pentru a gestiona orice tip de situatie. Echipa noastra pune accent pe siguranta, eficienta si respectarea standardelor inalte de calitate.

  b. Abordare Orientata catre Client: Ne concentram pe nevoile si asteptarile clientilor, oferind solutii personalizate pentru fiecare situatie. Suntem pregatiti sa oferim consiliere si asistenta pe tot parcursul procesului de tractare si transport al masinilor de teren.

 3. Servicii Diversificate:

  a. Tractari Diverse Tipuri de Vehicule: In afara de masinile de teren, oferim servicii de tractare si transport pentru o gama larga de vehicule, inclusiv autoturisme, SUV-uri, JEEP-uri si vehicule cu gabarit mare.

  b. Acoperire Nationala: Operam atat in Bucuresti si judetul Ilfov, cat si in intreaga tara, raspunzand prompt solicitarilor clientilor nostri indiferent de locatie.

 4. Siguranta si Conformitate:

  a. Respectarea Normelor de Siguranta: Siguranta este o prioritate pentru noi, iar toate operatiunile de tractare si transport sunt efectuate in conformitate cu cele mai inalte standarde de siguranta si reglementari legale.

  b. Asigurare si Garantie: Oferim asigurare pentru toate vehiculele tractate si transportate, garantand astfel securitatea si integritatea acestora pe durata transportului. Operam cu o asigurare CMR (Raspunderea Carausului Rutier) in valoare de 100.000 Euro

 5. Inovatie si Investitii:

  a. Adaptarea la Tendinte: Recunoastem importanta inovatiei si evolutiei tehnologice, motiv pentru care ne angajam sa investim constant in imbunatatirea echipamentelor si a tehnicilor de tractare si transport.

  b. Sustinerea Dezvoltarii Durabile: Ne implicam activ in promovarea practicilor de afaceri sustenabile, asigurand astfel un impact minim asupra mediului.

Tractari Auto SRL se dedica oferirii unor servicii de tractare si transport pe platforma de inalta calitate, personalizate si sigure. Cu o experienta vasta, echipamente moderne si o echipa de profesionisti, suntem pregatiti sa raspundem nevoilor diversificate ale clientilor nostri, oferind solutii eficiente si de incredere pentru orice provocare in domeniul tractarilor si transportului masinilor de teren.

Serviciile de tractari/transport/relocare sunt asigurate NON STOP, 24/7.
Apelati cu incredere +40726666663

Ce tipuri de vehicule de teren puteti tracta?

Specializarea noastra include tractarea unei game variate de vehicule, cu un accent deosebit pe masini de teren, SUV-uri, JEEP-uri si vehicule cu gabarit mare. Platformele noastre sunt dotate cu troliu electric si, in unele cazuri, cu macara, permitand tractarea vehiculelor cu o greutate de pana la 3 tone.
Ne puteti apela NON STOP, 24/7 la numarul +40726666663, ne explicati solicitarea si va garantam cel mai bun si corect pret posibil. Puteti vedea toate detaliile pe pagina noastra, aici.

Cum asigurati siguranta vehiculului pe durata tractarii?

Siguranta vehiculului in timpul tractarii este asigurata prin respectarea stricta a normelor de siguranta si utilizarea echipamentelor de ultima generatie. Vehiculele sunt asigurate si fixate corespunzator pe platforme, iar personalul nostru calificat supravegheaza intregul proces. De asemenea, oferim asigurare pentru fiecare vehicul pe durata transportului.
Ne puteti apela NON STOP, 24/7 la numarul +40726666663, ne explicati solicitarea si va garantam cel mai bun si corect pret posibil. Puteti vedea toate detaliile pe pagina noastra, aici.

Oferiti servicii de tractare in afara Bucurestiului si a judetului Ilfov?

Da, Tractari Auto SRL ofera servicii de tractare pe intreg teritoriul Romaniei. Suntem echipati si pregatiti sa raspundem prompt solicitarilor indiferent de locatie, asigurand astfel acoperire nationala pentru nevoile de tractare ale clientilor nostri.
Ne puteti apela NON STOP, 24/7 la numarul +40726666663, ne explicati solicitarea si va garantam cel mai bun si corect pret posibil. Puteti vedea toate detaliile pe pagina noastra, aici.

Solicita oferta