20px

Transport containere

SERVICII TRANSPORT CONTAINERE

Servicii Profesionale de Transport Containere oferite de Tractari Auto SRL

Tractari Auto SRL, cu o vasta experienta de 18 ani in domeniul tractarilor si transportului specializat, isi extinde serviciile catre o noua arie de expertiza: transportul de containere

Tractari Auto SRL este licentiata ARR (Autoritate Rutiera Romana)
Operam cu o asigurare CMR (Raspunderea Carausului Rutier) in valoare de 100.000 Euro

 

Aceasta activitate este esentiala in lantul logistic si necesita o atentie deosebita la detalii, precum si o echipa de profesionisti bine pregatiti.

Descrierea Serviciului de Transport Containere

Firma noastra dispune de echipamente moderne si autospeciale adaptate pentru transportul unei game variate de containere. Prin intermediul camionului dotat cu macara, putem manipula si transporta containere cu o sarcina de ridicare de pana la 8.5 tone. Autospeciala noastra are o capacitate de incarcare utila de 18 tone, ceea ce ne permite sa transportam eficient si in siguranta orice tip de container, inclusiv:

  • Containere maritime de 20’ si 40’

  • Containere tip birou

  • Containere dormitor

  • Containere pentru depozitare

  • Cabine de paza

Expertiza si Echipa Profesionista

Echipa noastra, compusa din profesionisti cu ani de experienta in domeniu, este pregatita sa faca fata provocarilor oricarui proiect de transport containerizat. Ne asiguram ca fiecare transport este executat cu maxima precizie, respectand toate normele de siguranta si eficienta.

Siguranta si Conformitate

Siguranta este pe primul loc in toate operatiunile noastre. Respectam toate reglementarile nationale si internationale in vigoare pentru transportul de containere. Echipamentele noastre sunt verificate si intretinute regulat, pentru a asigura o functionare fara probleme si o livrare sigura a marfurilor dumneavoastra.

Vedeti (click) si oferta pentru Transport si Relocare Generatoare de Curent


Servicii Personalizate si Flexibilitate

Intelegem ca fiecare client are nevoi unice. De aceea, oferim servicii personalizate pentru a ne asigura ca indeplinim cerintele specifice fiecarui proiect. Fie ca este vorba de un singur transport sau de un contract pe termen lung, ne adaptam pentru a oferi cele mai bune solutii.

Cu Tractari Auto SRL, transportul containerelor dumneavoastra este in maini sigure. Ne mandrim cu profesionalismul, eficienta si flexibilitatea noastra, asigurandu-ne ca fiecare sarcina este finalizata cu succes si la cele mai inalte standarde.

Serviciile de tractari/transport/relocare sunt asigurate NON STOP, 24/7.
Apelati cu incredere +40726666663
 

Cateva imagini cu transport containere

Ce tipuri de containere poate transporta Tractari Auto SRL?

Putem transporta o varietate larga de containere, inclusiv containere maritime, containere tip birou, containere dormitor, containere pentru depozitare si cabine de paza.
Ne puteti apela NON STOP, 24/7 la numarul +40726666663, ne explicati solicitarea si va garantam cel mai bun si corect pret posibil. Puteti vedea toate detaliile pe pagina noastra, aici.

In ce zone asigurati transportul de containere?

Asiguram transport containere in Bucuresti, judetul Ilfov, dar, la cerere, si pe intreg teritoriul Romaniei.
Ne puteti apela NON STOP, 24/7 la numarul +40726666663, ne explicati solicitarea si va garantam cel mai bun si corect pret posibil. Puteti vedea toate detaliile pe pagina noastra, aici.

Cum asigurati siguranta in transportul containerelor?

Siguranta este prioritara pentru noi. Respectam toate reglementarile in vigoare, iar echipamentele noastre sunt verificate si intretinute regulat pentru a asigura o functionare fara probleme.
Ne puteti apela NON STOP, 24/7 la numarul +40726666663, ne explicati solicitarea si va garantam cel mai bun si corect pret posibil. Puteti vedea toate detaliile pe pagina noastra, aici.

Solicita oferta